OM OS

Baan Baan er vores drøm om at skabe noget exceptionelt og anderledes Thailandsk mad kombineret med de bedste råvarer fra Norden.

Joy er Køkkenchef og sammen med et stærkt team af passionerede kokke med baggrund fra Michelin og top restauranter, sammensættes henover året kreative og smagfulde menuer med de bedste råvarer vi kan finde lokalt og i Norden.

Vi går meget op i naturen og er bevidste om at vi skal passe godt på vores jord. Derfor laver vi samarbejder med lokale fødevareproducenter, som ligesom os, tænker på natur, klima, økologi og bæredygtighed.

 

Joy er oprindeligt fra Thailand og økonomi uddannet fra universitet i Bangkok. Efter at have mødt Henrik, som oprindeligt er soldat i Forsvaret, flyttede Joy til Danmark i 2005. Efter at have boet sammen i både Færøerne og Grønland slog vi os ned i Odense og åbnede Baan Joy. En lille autentisk Thailandsk restaurant.

Efter et par år med egen restaurant startede Joy på kokkeuddannelsen og kom i lære på Sortebro Kro. Halvvejs i uddannelsen skiftede Joy til Michelin restauranten Kiin Kiin i København hvor hun blev udlært fra i 2017.

Udover Baan Baan, driver vi også Baan Baan Street Food i Storms Pakhus og Joy er ligeledes partner i Restaurant Phi Phi i Kerteminde.

baanbaan@baanjoy.dk
CVR: 41358564

BAAN BAAN
Vestergade 96B
5000 Odense C

Åbningstider:
Onsdag og Torsdag fra 17.00 – 23.00
Fredag og Lørdag fra 12.30 – 23.00

Storms Pakhus
Lerchesgade 4, 5000 Odense

Åbningstider:
Man-tors: 11-21  |  Fre-Lør: 11-22  |  Son: 11-21