AFTEN MENU

Menu’en skifter så vi altid udnytter årstidens bedste råvarer. Der kan således opleves 5-6 årstider i Baan Baan hvor enkelte retter kan gå igen over flere årstider.

10 retters signatur menu ”Nattergal”

Grillet klisterris, ansjos paté, saltet æggeblomme og Caviar

Blæksprutte/tigerreje krokette med basilikum og sort mayo

 

Tom Khra – Selleri/galanga, danske porrer, rosenkål, grønkål og torskerogn

Tun tatar, mango chutney, sursød dressing, crispy tun

Svinekæber og glasnudler med kachai mayo

 

Khao soi med braisseret kalvetunge

 

Ribeye, Tofu suppe, soya dashi, trøffelolie og revet æggeblomme

Moo Hong – Braisseret svineslag, ingefær, 13 spice og trøfler

 Granité – Ananas og jasminblomst
Kokos, havtorn, karamel og sesam

Pris: Kr. 795,-

Østers med koriander sauce Pris: Kr. 45,-

Foie Gras Pris: Kr. 75,-

Matchende vinmenu Pris: Kr. 595,-

Matchende øl menu Pris: Kr. 345,-

Matchende saft menu Pris: Kr. 295,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack Pris: Kr. 155,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack og Østers og koriander sauce

Pris: Kr. 185,-

5 Retters menu “Tommelise”

Tom Khra – Selleri/galanga, danske porrer, rosenkål, grønkål og torskerogn

 

Tun tatar, mango chutney, sursød dressing, crispy tun

 

Svinekæber og glasnudler med kachai mayo

 

Moo Hong – Braisseret svineslag, ingefær, 13 spice og trøfler

 Kokos, havtorn, karamel og sesam

Pris: Kr. 395,-

Østers med koriander sauce Pris: Kr. 45,-

Foie Gras Pris: Kr. 75,-

Matchende vinmenu Pris: Kr. 295,-

Matchende øl menu Pris: Kr. 215,-

Matchende saft menu Pris: Kr. 195,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack Pris: Kr. 155,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack og Østers og koriander sauce

Pris: Kr. 185,-


Forbehold for ændringer

(Tommelise kan bookes fra 17.00-17.30 og bordet skal være ledigt igen kl. 19.00)

BAAN BAAN SPECIAL

(Onsdag og Torsdag)

3 Særligt udvalgte retter ud fra den aktuelle menu

Vælges af køkkenet

 

3 Retter 

2 glas vin, øl eller saft

Tilkøb ekstra ret: kr. 100,-

Pris: Kr. 500,-

Østers med koriander sauce Pris: Kr. 45,-

Foie Gras Pris: Kr. 75,-

 

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack Pris: Kr. 155,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack og Østers og koriander sauce

Pris: Kr. 185,-


Forbehold for ændringer

Fredag og lørdag har vi åben til frokost fra kl. 12.30-15.00 med 2 retter og 1 glas vin for KR. 300,-

baanbaan@baanjoy.dk
CVR: 41358564

BAAN BAAN
Vestergade 96B
5000 Odense C

Åbningstider:
Onsdag og Torsdag fra 17.00 – 23.00
Fredag og Lørdag fra 12.30 – 23.00

Storms Pakhus
Lerchesgade 4, 5000 Odense

Åbningstider:
Man-tors: 11-21  |  Fre-Lør: 11-22  |  Son: 11-21