Vi åbner for gæster for første gang d. 6. Maj. Vi glæder os til at se jer. Reservér bord her

AFTEN MENU

Menu’en skifter så vi altid udnytter årstidens bedste råvarer. Der kan således opleves 5-6 årstider i Baan Baan hvor enkelte retter kan gå igen over flere årstider.

10 retters signatur menu ”Nattergal”

Røget laks – syltet agurk, sour curry
Tataki – Oksefilet, soya dashi, syltet lotus, wasabi, chili olie
Mian kham Som-O – Grapefrugt, tørret fisk, tamarind sauce, chili

Vildsvin – Pølse og kachai mayo
Svampe og miso sauce
Dådyr – ”Black garlic soup”, crispy noodles

Tom khra og rejer
Vildand – syltet kål, curry, bao

 Granité – cantaloup, lemon, ratafia
Fynske æbler – æble sorbet, pære kompot, sala frugt, marengs, hibiscus, mandel sauce med calvados

Pris: Kr. 795,-

Foie Gras Pris: Kr. 75,-

Matchende vinmenu Pris: Kr. 595,-

Matchende øl menu Pris: Kr. 345,-

Matchende saft menu Pris: Kr. 295,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack Pris: Kr. 125,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack og Østers og koriander sauce

Pris: Kr. 155,-

5 Retters menu “Tommelise”

Tataki – Oksefilet, soya dashi, syltet lotus, wasabi, chili olie

Mian kham Som-O – Grapefrugt, tørret fisk, tamarind sauce, chili

 

Tom khra og rejer
Vildand – syltet kål, curry, bao

Fynske æbler – æble sorbet, pære kompot, sala frugt, marengs, hibiscus, mandel sauce med calvados

Pris: Kr. 395,-

Foie Gras Pris: Kr. 75,-

Matchende vinmenu Pris: Kr. 295,-

Matchende øl menu Pris: Kr. 215,-

Matchende saft menu Pris: Kr. 195,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack Pris: Kr. 125,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack og Østers og koriander sauce

Pris: Kr. 155,-


Forbehold for ændringer

(Tommelise kan bookes fra 17.00-17.30 og bordet skal være ledigt igen kl. 19.00)

ONSDAG/TORSDAG SPECIAL

(Vælg frit 3 retter)

Røget laks – syltet agurk, sour curry
Tataki – Oksefilet, soya dashi, syltet lotus, wasabi, chili olie

Vildsvin – Pølse og kachai mayo

Svampe og miso sauce

Dådyr – ”Black garlic soup”, crispy noodles

Tom khra og rejer
Vildand – syltet kål, curry, bao

Fynske æbler – æble sorbet, pære kompot, sala frugt, marengs, hibiscus, mandel sauce med calvados
 

3 Retter inkl. 1 snack

2 glas vin, øl eller saft

Tilkøb ekstra ret: kr. 100,-

Pris: Kr. 500,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack og Østers og koriander sauce

Pris: Kr. 155,-


Forbehold for ændringer

Fredag og lørdag har vi åben til frokost fra kl. 12.30-15.00 med 2 retter og 1 glas vin for KR. 300,-

baanbaan@baanjoy.dk
CVR: 41358564

BAAN BAAN
Vestergade 96B
5000 Odense C

Åbningstider:
Onsdag og Torsdag fra 17.00 – 23.00
Fredag og Lørdag fra 12.30 – 23.00

Storms Pakhus
Lerchesgade 4, 5000 Odense

Åbningstider:
Man-tors: 11-21  |  Fre-Lør: 11-22  |  Son: 11-21