Vi åbner for gæster for første gang d. 6. Maj. Vi glæder os til at se jer. Reservér bord her

AFTEN MENU

Menu’en skifter så vi altid udnytter årstidens bedste råvarer. Der kan således opleves 5-6 årstider i Baan Baan hvor enkelte retter kan gå igen over flere årstider.

10 retters signatur menu ”Nattergal”

Ris kiks med paté af hellefisk
Østers med koriander sauce
Mian Kham – Ingefær, chili, rødløg, peanuts, havtorn og tamarind sauce
Gris og rejer med citrongræs, rabarber og peanut sauce
Dumpling med taskekrabbe, shiitake, pak choi, røget makrel og chili trøffel olie
Saltbagt havbars, basilikum, mynte og namjim sauce
Fermenteret Fynsk gris
Jomfruhummer fra Læsø og gul karry
Granité
Thai sweet sticky rice med kirsebær og kærnemælk is

Pris: Kr. 795,-

Matchende vinmenu Pris: Kr. 695,-

Matchende øl menu Pris: Kr. 395,-

Matchende saft menu Pris: Kr. 395,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack Pris: Kr. 125,-

6 Retters menu “Tommelise”

Ris kiks med paté af hellefisk
Østers med koriander sauce
Mian Kham – Ingefær, chili, rødløg, peanuts, havtorn og tamarind sauce
Dumpling med taskekrabbe, shiitake, pak choi, røget makrel og chili trøffel olie
Jomfruhummer fra Læsø og gul karry
Thai sweet sticky rice med kirsebær og kærnemælk is

Pris: Kr. 395,-

Matchende vinmenu Pris: Kr. 395,-

Matchende øl menu Pris: Kr. 245,-

Matchende saft menu Pris: Kr. 245,-

Champagne Pascal Mazet “Unique” Premier cru med snack Pris: Kr. 125,-

Forbehold for ændringer

(Tommelise kan bookes fra 17.00-17.30 og bordet skal være ledigt igen kl. 19.00)

baanbaan@baanjoy.dk
CVR: 41358564

BAAN BAAN
Vestergade 96B
5000 Odense C

Åbningstider:
Onsdag og Torsdag fra 17.00 – 23.00
Fredag og Lørdag fra 13.00 – 23.00

Storms Pakhus
Lerchesgade 4, 5000 Odense

Åbningstider:
Man-tors: 11-21  |  Fre-Lør: 11-22  |  Son: 11-21